28.10.2016

Uuteen odoitteeseen

IMG_2581.JPG
IMG_2606.jpg
Hei Lily! Minä olen Saana, tai paremmin blogimaailmassa Sane. Kiva tutustua! Olen jo useamman vuoden suunnitellut blogin muuttoa johonkin blogiyhteisöön ja hieman toimivampaaan alustaan. Olen koekäyttänyt useampia eri alustoja, mutta kyllä te vain olette parhaan löytäneet. Tänne muutolle on monia syitä; ajastustoiminto, ulkoasu, yhteisö, hakukoneoptimoinnin helppous, sekä sen oman bloggausmotivaation ylläpito. Aiemmin olen kirjoitellut blogiani Sanea Bloggerissa.
Aloitin Sanen kirjoittamisen viisi vuotta sitten, sitä ennen mulla oli ollut jo yksi teiniaikainen blogi nimeltä How wonderful life is. Alkuun Sane oli blogi, jossa kirjoittelin Kouvolan opiskelukuulumisia ystäville ja kavereille. Sen aikaiset tekstit kertoivat paljolti minun ja kämppikseni toilailuista. Kaksi vuotta sitten päätin aloittaa Sanen kanssa puhtaalta pöydältä ja siivosin pois vanhat tekstit. Aloin kirjoittaa blogia selkeämmin tuntemattomalle lukijalle ja valitsin blogilleni teeman: aitous. Sane pyrki olemaan aito ja rehellinen, rosoinen ja helposti samaistuttava blogi.
Nyt kun elämäni on muutenkin myllerryksessä, tuntui olevan sopiva aika kääntää uutta sivua. Muuton ohella blogin nimi on vaihtunut. Nykyään kirjoitan blogia nimeltä LAVLI. Lavli, tulee sanasta lovely. Lavlin teemana on itsetunto ja oman elämän hallinta. Huomasin, että se oli toistuva teema mun teksteissäni ja se on aihe, josta mulla on vielä paljon annettavaa. Niiden oheen kuuluu lisäksi kauneus-, terveys-, muoti- ja ruokajuttuja, sekä paljon muuta mukavaa. Se mitä tahdon sulle sanoa on jo mun blogin nimessä: You are lavli!
Toivon että tämä uusi alusta tuo mukanaan myös uusia lukijoita ja kommentoijia. Oma blogi-innostus on nyt ihan uusissa sfääreissä, joten olisi mahtavaa jos sitä joku olisi seuraamassa :)
Lähitienoilla luvassa postauksia muunmuassa:
  • Talvi-ihon pelastajista
  • Uudesta kodista
  • Mistä lisää aikaa?
  • Jos ei tee virheitä, ei tee mitään
  • Lapsettoman lapsellisen ulkoiluleikit
Ja hei, Lavli-blogi on esillä somessa omien tilieni kautta, joten olet tervetullut seuraamaan mua:
Kiitos että olet mukana! 
Olet tärkeä.
Puspus,
Sane

KUVAT: VV

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti