29.11.2016

Minä toivon sinulle

30506089513_231c8a23f3_o.jpg

30506090473_4f17d7330e_o.jpg

Toivon että elämäsi on suurimmalta osin ihanaa, inspiroivaa ja iloista. Toivon että elämäsi on nautinnollista, mukavaa ja vaivan arvoista. Toivon että sinulla on kaikki on hyvin ja että koet olevasi hyvä. Toivon että olet iloinen elämästäsi ainakin hetken jokainen päivä.
Toivon että pidät itsestäsi, viihdyt itsessäsi ja osaat keskustella itsesi kanssa. Toivottavasti ymmärrät oman arvosi etkä liikaa rajoita itseäsi. Toivon sinun osaavan olla rohkeasti se joka olet ja tehdä niitä asioita, joita sinun tulee tehdä ollaksesi onnellinen. Toivon että tykkäät olla sinä. Toivon että osaat pysyä kaikkien muutoksien ja paineiden keskellä itsenäsi. 
Toivon että elämäsi vaikeita päiviä kohden on yhtä monta hyvää päivää, mieluiten tuplasti. Toivon kovasti etteivät vaikeat ajat olisi sulle liian raskaita kestää. Toivon että kun sulla on vaikeaa, osaat sanoa mikä masentaa. Hartain toiveeni on että uskallat pyytää apua suoraan, kun sitä tarvitset. 
Toivon että osaat nähdä kuinka paljon sua rakastetaan ja että ymmärrät minkä vuoksi. Toivon että ymmärrät olemassaolosi tärkeyden. Toivon että sulla on ympärilläsi ihmisiä jotka välittää susta ja joiden seurassa tunnet olosi turvalliseksi. 
Toivon että sulla on elämässä tavoitteita. Toivon että saavutat elämässäsi sen mistä haaveilet. Toivon sulle paljon voimia ja rohkeutta tavoitella unelmiasi. Toivon että sulla on joku siellä auttamassa sua unelmissasi. Toivon että jonain päivänä tajuat että olet lahjakas monessa asiassa ja että monet ihailevat sinua.
Toivon että rakastat ja tulet rakastetuksi. Toivon että olet onnellinen ja osaat arvostaa elämää.

Puspus,
Sane

KUVAT: VV

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti