24.1.2017

Kuinka hurmata nainen?

carnation-1488929_1920.jpg

carnation-1488925_1920.jpg

1. Toimi
Lähtökohtaisesti on loputtoman paljon seksikkäämpää tarttua toimeen kuin jossitella yksin kotona, joten miksikä ei?
Pluspisteitä saat jos..
2. Tee aloite
Pienen kyselytutkimukseni mukaan noin 90% naisista pitää edelleen sopivampana ja toivottavampana sitä että mies tekee aloitteen.
3. "Sä oot erilainen"
Jostain syystä toimivimpia laineja tuntuu olevan se, että kehuu naisen ainutlaatuisuutta. Kokeile vaikka "sä oot erilainen ku muut naiset", "sun laistas ei ole kyllä toista" tai "en ole ikinä tuntenut ketään joka olisi noin ....".
4. Ole herrasmies
Pidä ovea, päästä nainen edelle. Simppeliä. Suurimman vaikutuksen muhun kerran teki mies joka oli niin huomaavainen että aina lautapelejä pelatessa ojensi mulle nopan heittovuoronsa jälkeen. 
5. Kuuntele ja kysy
Tuskin mikään on niin vaikuttavaa kuin kuunteleminen. Katso silmiin ja yritä ymmärtää. Kysy kuulumisia ja tarkentavia kysymyksiä, osoita selkeästi olevasi kiinnostunut toisen jutuista.
6. Kokkaa
Ei sitä kertakäyttögrilliä tarvitse mukana pitää, mutta sopivan tilaisuuden tullen ota kattilat ja paistinpannut esiin. Oli lopputulos mikä tahansa, kokkaava mies on seksikäs. Pluspisteitä saat jos muistat vielä ottaa huomioon mahdolliset erityisruokavaliot etukäteen ja tarjoat myös ihan oikean jälkiruuan. 
7. Kosketa
Enkä nyt tarkoita jatkuvaa hipelöintiä (sellainen on muuten todella ärsyttävää). Todella vaikuttavaa on koskettaa oikeaan aikaan. Halaus treffien päätteeksi, olkapäähän leikkisästi mottaaminen tai kädestä ottaminen tekee vaikutuksen. Pitkän päivän jälkeen pelkkä rauhoittava käden olkapäälle laskeminen voi pelastaa toisen päivän.
8. Kehu
Jokainen meistä pitää siitä, että meistä pidetään. Plussapisteitä saat jos osaat mainita jonkin yllättävämmän asian, jota ei ehkä itse osaa arvostaa tarpeeksi. Silmien kehuminen alkaa olla jo out.
9. Ole suora
Me naiset olemme useimmiten kovin monimutkaisia ja paisuttelemme asioita, siksi on erittäin tärkeää olla meitä kohtaan mahdollisimman suora ja selkeä, jottei meidän mielikuvitukselle jää liikaa pelivaraa. Mies, joka osaa ilmaista ajatuksensa ja tunteensa suoraan herättää myös kunnioitusta ja luottamusta.
10. Kunnioita naisen mielipidettä
Oli naisella mielipide sitten sinusta, maailmanpolitiikasta tai omasta tulevaisuudesta, kunnioita sitä. Jokaisella meillä on mielipiteitä ja useimmiten olemme niistä hyvin varmoja, joten jollemme taivu argumentteihisi älä ala jänkkäämään. (Jos saat pakit, ei ole hurmaavaa ahdistella toista vielä kuukausien jälkeen). Ja jos nainen tahtoo maksaa kahvikuppinsa itse, anna sen maksaa.

Odottelen kommenttivyöryänne :)
(ps. pahoittelen teksin sukupuolineutraaliuttomuutta)
pss. Myös kukat toimii melkein aina.

Puspus,
Sane

KUVAT: Pixabay

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti