7.2.2017

9 asiaa, joissa olen huono

IMG_1503.JPG

IMG_1509.JPG

1. Olen huono häviäjä
Minä ja veljeni olimme muksuina (ja kai vieläkin) hyvin kilpailunhaluisia ja meidän yhteiset pelit menikin lähes aina loppua kohden tappeluksi siitä kuka huijasi ja ketä ja mitkä ne säännöt nyt taas olikaan. Olen edelleen hyvin kilpailuhenkinen ja varsinkin niissä asioissa, joissa koen olevani hyvä en halua jäädä tappiolle. Ystävieni keskuudessa onkin yleinen vitsi, että heittelen hävitessäni seinään lautasia. Vaikka niin ei ole tapahtunut oikeasti ikinä. 
2. Olen huono valehtelemaan
Olen jokseenkin tunnettu siitä, että mun naamasta näkee välittömästi mitä jostain asiasta ajattelen ja pian sen jälkeen sanon sen ääneen. En pidä valehtelusta ja olen siinä nykyään myöskin todella huono. Pokkani ei millään meinaa pitää ja alan useimmiten nauramaan tai näyttämään jotenkin syylliseltä.
3. Olen huono tunnustamaan ihastustani
Vaikka muuten olen kovin avoin ja puhun rohkeasti tunteistani, on ihastuksen/kiinnostukseni tunnustaminen ollut mulle todella vaikeaa. Historiassani on useampi kuin yksi kerta, jolloin olen lähtenyt tunnustamaan ajatuksiani unelmieni miehelle ja keskustelu on loppujen lopuksi ajautunutkin aivan toisille raitille. Esimerkiksi kerran ehdotin unelmieni miehelle drag queeniksi ryhtymistä :D 
4. Olen huono olemaan vihainen
Hyvin harva onnistuu suututtamaan mua niin paljon, että olisin pitkästi vihainen. Ylipäänsäkin mua on mielestäni vaikea saada oikeasti suuttumaan. Tähän luetaan tietysti pari poikkeusta; veljeni ja eräs kaverini omaavat kyllä sen taidon. Suuttuessanikin kuitenkin lepyn hyvin nopeaan (joskus jopa liian nopeaan) ja unohdan tyystin mistä edes oli kyse, tai käännän kaiken omaksi viakseni.
5. Olen toivoton matematiikassa
Ystäväni Viivi nauraa mulle yhtenään kun mokaan mitä yksinkertaisemmissakin laskutehtävissä. Ironista on, että koulussa pidin matematiikasta ja se kuului oikeasti lempiaineisiini. Kesällä mulla meni jopa yksi työpaikka sivusuun kun en osannut heittää lonkalta vastausta kysymykseen paljonko on seitsemän kertaa seitsemän. Mun päässä vain alkoi soida se Dannyn biisi.
6. Olen huono tanssimaan/jumppaamaan
En ikinä onnistu noudattamaan ennalta annettuna askelsarjoja tai liikesarjoja. Putoan rytmistä ja ahdistun koska olen niin kömpelö. Kerran jopa lähdin kesken ryhmäliikuntatunnin pukkariin itkemään kun tunsin itseni niin tyhmäksi, lihavaksi ja huonoksi. Ja silloin kun ex-poikaystäväni kanssa harjoittelimme vanhojen tansseja varten, ystävämme joutui antamaan meille iltaisin yksityisoppitunteja.
7. Olen huono olemaan aloittelija
Tahdon aina oppia uusia asioita ja pyrinkin jatkuvasti etsimään uusia juttuja, mutta mun luonteeni tahtoo olla mestari heti. Mulla menee hermot itseeni, jos en olekaan heti satumaisen hyvä. Odotan itseltäni liikaa. Vielä pahemmaksi tilanne menee jos voin verrata itseäni muihin ja todeta olevani hitaampi oppija kuin muut.
8. Olen huono tukemaan dieeteissä
Jos on laiharilla, ei todellakaan halua hengata minun kanssani. Haluaisin kaikin voimin tukea ystäviäni heidän tavoitteissaan, mutta dieettien suhteen minä olen piru. Minulta puuttuu se itsekuri jota säännölliseen dieettiin vaaditaan ja uskonkin mieluiten "kaikkea kohtuudella ja lisää liikuntaa"-laihdutukseen. Olen useamman kuin kerran kuiskannut laihduttavan ystäväni korvaan "pulla, pulla", "kalja, kalja" tai "QP, QP" ja saanut vastaukseksi äkäisen "Saana sinä piru! No mennään".
9. Olen huono keksimään sisällön postauksiini
Useinkin juuri tämän kaltaisissa postauksissa joudun kääntymään ystävieni puoleen ja pyytämään neuvoa. Satunnaisesti pidän myös ystävilleni pieniä gallupeja blogiini liittyen; "oletko mielestäsi seksikäs", "pystytkö puremaan omaa rintaasi" ja niin edelleen. Pahoittelut tästä ystävilleni, jotka ihailtavan kärsivällisesti jaksavat inspiroida ja tukea minua teksteissäni. Tässäkin postauksessa 3/9 kohtaa on tullut kavereilta. 

Mukavaa ja aurinkoista viikon alkua!

Heippahei,
Sane

KUVAT: VV Ylöjärvi, kesä 2016

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti