1.6.2017

Mulle kuuluu hyvää

IMG_4448.JPG

Ajattelin pitkästä aikaa kirjoitella nopean keveästi vain tämän hetken kuulumiset :)
Tänään on jännittävä päivä. Vein aamulla autoni Suskin korjaukseen ja töiden jälkeen lähdetään kokeilemaan, josko se pääsisi vaikka katsastuksesta lävitse. Autoni on ollut poissa käytöstä oikeastaan syntymäpäivästäni, eli maaliskuun puolestavälistä alkaen, joten odotan innolla pääseväni itse takaisin ratin taakse. Toisaalta vähän harmittaa jo etukäteen, sillä tiedän päätyväni liiankin usein sinne ratin taa. Autolla kun ei todellakaan olisi pakko ihan kaikkialle kulkea. Olen tässä viime kuukausien aikana huomannut että kävely ja pyöräily ovat ihan toimivia vaihtoehtoja lyhyemmillä matkoilla.
Autojuttujen lisäksi mielessä pyörii taas kesän tullen pesäpallo. Mun ja "kämppikseni" alkuviikkona pesiksen parissa vietetty aika lähentelee jo vuorokautta. Silti tekisi mieli lähteä kentälle treenaamaan tai edes pikkuisen polulle hölkkäilemään. Tämä on mahtava juttu, sillä kun tätä fiilistä on ollut päällä jo joku viikko, olen kaiketi onnistunut vähän kiinteytymään :) Ja olo on todella paljon keveämpi!
Kun "kämppikseni" Viivi muutti luokseni vesivahingon vuoksi, ajattelin että siitä seuraa hirveästi kärsimystä kun joutuu taas tottumaan toisen ihmisen kanssa asumiseen. Tilanne on kuitenkin toistaiseksi ollut lähinnä päinvastainen. On ollut todella mukavaa että joku on kotona odottamassa ja että joku lähtee lenkkiseuraksi vaikka yhdeksältä illalla. Puhumattakaan siitä että kämppikseni on tosi mahtava kokki ja leipuri, joten silloin tällöin kotona odottelee myös herkkuja. Kolme viikkoa on jo mennyt, eikä vielä ole tullut tarvetta pystyttää telttaa takapihalle.
Työjutut sujuu jo rutiinilla ja lomaa odotellessa :) Vielä kolme viikkoa lomaan!
Semmosia tällä erää.

Hauskaa torstaita ja loppuviikkoa!
Pus,
Sane

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti