11.7.2017

Loman tilinpäätös

IMG_4727_1.jpg

Moikka! Nyt on lomat lusittu ja ollaan jo toista päivää kiinni arjessa. Olen pahoillani, etten ehtinyt lomani aikana kirjoitella kuin yhden kirjoituksen, mutta ymmärtänette että halusin käyttää parin viikon lomani mahdollisimman kaukana tietokoneesta kun kerrankaan ei tarvinnut tuijottaa näyttöpäätettä kahdeksaa tuntia päivässä. 
Kun aloitin lomani, olin vähän "blaah"-mielentilassa sillä kaksi viikkoa oli musta todella lyhyt aika ja mieltä painoi myös se ettei mulla ollut tehtynä kummallisempia suunnitelmia. Tilikin oli opintotukien takaisinmaksun jäljiltä niin alamaissa, etten päässyt toteuttamaan haavettani mennä tapaamaan au pair-kamujani Britteihin. 
Kahdessa viikossa ehti kuitenkin yllättävänkin paljon kaikenlaista. Näin jälkeenpäin se tuntuu kestäneen vähintään kuukauden. Aloitin lomani juhannuksen vietosta, sitten mökkeilin viitisen päivää, kävin kaverin kanssa Särkänniemessä riehumassa ja jälkimmäisenä viikkona, jolle en ollut suunnitellut mitään, näin useita sellaisia kavereita joiden kanssa tapaamista on tullut lykättyä mitä naurettavimmista syistä. Ja voitin korkeanpaikankammoni Seikkailu Sveitsissä kiipeillen yhden päivän mäntyjen väleissä. Oikeastaan se, ettei ollut suunnitellut mitään kovin kummoisia jätti paljon tilaisuuksia tehdä spontaaneita ratkaisuja ja tehdä kulloinkin juuri sitä mitä sillä hetkellä huvitti. Se oli todella hyvä, sillä joskus pitää vain tehdä sitä mitä tahtoo.
Sunnuntaina olin hieman suruissani lomani loppumisesta ja päässäni kaikui vain Suurlähettiläiden biisin sanat "Kun lomat loppuu, kesä ohitse on". On todella vaikeaa tajuta että on jo heinäkuun puoliväli. Tuntuu kuin kesä ei olisi vielä alkanutkaan. Samalla sitä jo toisaalta on hyvin selvillä siitä ettei mene kuin pari viikkoa siihen, että on ralliviikonloppu joka perinteisesti on merkinnyt mulle kesän loppua. Toivon kuitenkin, että inkkarikesä yllättää ja vielä riittäisi pitkästi lämmintä. Töihin paluu kun ei kuitenkaan ole este mihinkään, kun joka päivä jo neljältä pääsee ja viikonloput ovat aina vapaita.
Ei luovuta toivosta vielä. Ihanaa kesätiistaita sulle!

KUVAT: Insta @sanevaliheikki

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti