29.8.2017

Jokaisella tulisi olla elämässä ihminen (tai monta)

IMG_5319.JPG

IMG_5320.JPG

Uskon että jokaisella tulisi olla elämässään sellainen ihminen, jonka tietää olevan siellä aina. Jonka tietää välittävän aina, vaikka tapahtuisi mitä. Uskon että jokaisella meistä tulisi olla joku joka rakastaa. Niin että aina kun olisi alla päin, olisi joku jonka puoleen kääntyä. Joku joka osaisi siinä lohduttaa ja auttaa. 
Uskon että jokaisella tulisi olla elämässään sellainen ihminen, joka ihailee. Ei välttämättä ihaile sillä tavalla päättömän rakastuneesti tai edes romanttisesti, mutta joku sellainen että kun tuntee olonsa rumaksi ja lihavaksi, voi kuvitella katsovansa itseään sen toisen ihmisen silmin ja yhtäkkiä onkin jumalatar. 
Uskon että jokaisella tulisi olla elämässään sellainen ihminen, jonka luona olisi aina kotoisaa. Semmoinen ihminen, jonka kanssa vuodet voivat vieriä, voi olla aikoja ettei nähdä ja joskus eripuraakin, mutta jonka luo voisi aina palata kuin kotiin. Sellainen ihminen, jonka kanssa omaa olemista ei tarvitse mitenkään miettiä, jonka jääkaapin voi avata kysymättä ja jonka syliin voi ilman suurempia selittelyjä nukahtaa.
Uskon että jokaisella tulisi olla elämässään sellainen ihminen, jolle voi olla täysin rehellinen ihan kaikesta. Semmoinen ihminen, joka ei arastele kuunnella suoraa tekstiä ja vastata itse suoraan takaisin. Elämässä on hyvä olla joku, jonka kanssa voi tarpeen tullen riidellä ja ottaa yhteen, mutta jonka kanssa sopiminen onnistuu aina vaikka olisi sanottu mitä. 
Uskon että jokaisella olisi hyvä olla elämässään sellainen ihminen, josta on hullaantunut. Sellainen salaisten tai vähemmän salaisten haaveiden kohde. Joku niin älyttömän siisti tyyppi, että jopa sen varpaankynnet saa aikaiseksi perhoset vatsanpohjassa. Semmoinen tyyppi, ettei voi uskoa omaa onneaan että sellainen ihminen on omaan elämään löytynyt.

En usko siihen että näiden ihmisten tulisi olla yksi ja sama. Jos on niin hyvä juttu sulle, mutta jos ei niin se on ihan jees. On aika paljon vaadittu yhdeltä ihmiseltä osata olla tuota kaikkea.

Rakkautta viikkoosi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti