3.10.2017

Takaisin kotiin


Moikka, ja tervetuloa takaisin. Viime viikolla kyselin teidän mielipiteitä Lily-blogiportaalin mainoksista ja siitä mitä tykkäätte sen käyttämisestä. Sain paljon palautetta siitä että sivut latautuvat hitaasti ja mainonta ärsyttää. No, sehän nyt ärsytti tietysti minuakin. Siispä palataan askel taaksepäin.

Nyt aloitellaan sitten jälleen uudella, mutta tutulla pohjalla ja blogi löytyy nyt näppärästi osoitteella lavliblogi.blogspot.fi. Tästä blogimuutosta viimeistään parin vuoden välein on selkeästi muodostunut mulle kaava. Mutta olkoon niin, parashan se on muutella aina silloin tällöin paremman perässä. On sitten meillä kaikilla mahdollisimman mukavaa. 

Tällä kertaa olen tuonut mukanani vanhat tekstini ja kenties vielä ajan kanssa lisään tänne koko historian aina sieltä vuodesta 2011 alkaen. Ellei ne tekstit ole liian noloja (mikä on erittäin todennäköistä). Blogin facebook-sivut tulevat edelleen pysymään ennallaan ja samoin kaikki muut kanavat, joista blogini löytyy.

Muutenkin jatkamme tuttuun kaavaan; kirjoitellen melkeinpä joka tiistai ja torstai, sekä ehkä lisäillen enemmän bonus-postauksia sinne väliin. Otan edelleen mielelläni vastaan aiheideoita ja haasteita, jos sellaisia mieleen putkahtaa.

Jollei muuta niin palataan torstaina!

Älä anna sateen masentaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti