21.12.2017

Vain hyviä juttujaOlen tässä nyt useampaan kertaan tehnyt perus "saanamaisia" kryptisiä viittauksia joihinkin uutisiin ja projekteihin, joista en ole vielä tähän mennessä puhua enempää. Nyt tilanne noiden juttujen suhteen on alkanut vakiintua ja ne ovat saavuttaneet sen tilan jossa niistä uskaltaa jo vähän kirjoitellakin.

Edellisessä kirjoituksessani jo paljastinkin, että vihdoin työkuvioni ovat selkeytyneet. Sain muutama viikko sitten työpaikan Hyvinkäältä Beckhoffilta ja odotan todella suurella innolla että pääsen tammikuun puolessa välissä aloittamaan siellä. Nykyisessä työpaikassani, vastoin pelkojani, otettiin uutiset lähtemisestäni vastaan hyvin. Olin pelännyt joutuvani riitelemään määräaikaisen työsopimukseni purkamisesta, mutta onnekseni saimme sovittua kompromissin joka sopii kaikille osapuolille. Uusi työni vastaa hyvin pitkästi nykyistä, mutta keskittyy enemmän markkinointiin ja asiakaspalveluun.

Vaikka työni on Hyvinkäällä, en aio ainakaan vielä aloittaa tavaroideni pakkaamista ja vaihtaa maisemaa. Teen hyvinkääläisenä pahan synnin, kun sanon että viihdyn hyvin Riihimäellä. Vaikka pääosin siihen on syynä ihana asuntoni, jota en suostu hylkäämään vielä vaikka kuinka paljon järkevämpää olisikaan asua siellä missä muu elämäkin on.

Hyvinkäälle sijoittuu myös toinen projekti josta olen ollut ihan "hys hys". Muutama kuukausi sitten sain sähköpostin, joka sai minut hihkumaan ilosta ja hypähtämään muutamaan kertaan paikallani. Tiedätte että pesäpallo on rakkain harrastukseni syömisen ja blogin kirjoittamisen ohella. Sain sähköpostiviestin juuri superpesikseen nousseelta Tahkon Leidit-joukkueelta, joka pyysi minua avuksi joukkueen viestintätiimiä. Nyt olemme tiimin kanssa istuneet muutamat palaverit ja voin ilokseni ilmoittaa olevani joukkueen someleidi tulevana kesänä.

Ounastelen näin perustein vuodesta 2018 tulevan oikein mahtava vuosi. Ainakin paljon uutta on luvassa ja fiilikset vaihtuvasta vuodesta ovat malttamattoman odottavaiset. Sitä ennen kuitenkin on vielä tiedossa paljon kaikkea muuta mahtavaa, kuten mökkijoulu vol.2 ystäväni Sinin kanssa, rentouttava joululoma ja syyskuusta saakka suunnittellut uuden vuoden bileet.

Just nyt elämä hymyilee. Toivottavasti sullakin.

KUVAT: Instagram @sanevaliheikki
FACEBOOK  /  BLOGLOVIN  /  BLOGIT.FI

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti