28.12.2018

2018: 3 huonointa ja 9 parasta

Kuten aina vuoden lopussa, niin tänäkin vuonna, on aika koota hieman kasaan mennyttä vuotta. Tänä vuonna tällainen koonti tuntuu paljon tarpeellisemmalta, sillä vietinhän suurimman osan vuotta hiljaiseloa täällä blogin puolella ja teiltä on ehkä mennyt muutamia juttuja ohitse. Lähdin setvimään vuottani kahden kuvakollaasin avulla joihin kokosin vuoden huonoimmat ja parhaat jutut. Onneksi parhaita oli paljon enemmän.


Vuoden ehdottomasti paskin juttu oli se kun aiheutimme poikaystäväni kanssa maastopalon enoni ja naapurimme mökkitonteille. Kehnosti viilennetyt tuhkat, kuuma kesä ja metsäpalovaroitus eivät olleet hyvä yhdistelmä, jonka seurauksena paloi 3000 neliömetriä mustikan varpuja, puiden juuria ja pienenpiä näreitä. Onni onnettomuudessa oli ettei rakennuksia tai ihmisiä vahingoittunut. Stressi vakuutusasioista ja naapurin korvauksista jatkui pitkälle syksyyn. Luonnon stressi jatkuu edelleen, eikä paikka tule koskaan entiselleen. Isoin virhe ikinä. / Loppukeväästä sanoimme hyvästit mummolleni, joka oli pitkään elänyt vakavan muistisairauden kanssa. / Kesällä muutin poikaystäväni luo ja jouduin luopumaan keltaisesta pöydästäni, sekä vanhasta kodistani jota kovasti rakastin. Pöytä onneksi löysi uuden kodin serkun kotoa ja minulle on mahdollisuus vierailla hänen luonaan usein (tämä murhe on toki aivan eri luokkaa kuin kaksi aiempaa)


Aloitin tämän vuoden uudessa työpaikassa, jota edelleen miltein vuoden kokemuksella voin kutsua unelmieni työksi. Olen päässyt hyvin mukaan jengiin ja työtehtävikseni on muodostunut kaikenlaista kivaa ja koen olevani työssäni hyvä. / Ystäväni Viivi sai siskoltaan VIP-liput Salpausselän kisoihin, Oli ihan mielettömän siisti kokemus päästä seuraamaan kisoja parhaalta paikalta ja päästä tuijottamaan parin metrin päästä kun Sami Jauhojärvi selosti kisoja Ylelle. / Huhtikuussa teimme poikaystäni kanssa ensimmäisen ulkomaan matkan ja kävimme moikkaamassa Oslossa siellä harjoittelussa ollutta ystävääni Siniä. / Oslossa poikaystäväni pyysi minua muuttamaan hänen luokseen asumaan ja elokuussa kilisteltiin valmista muuttoa takapihan terassilla. / Kaksi kappaletta lukioystäviäni meni naimisiin tänä kesänä ja molempien häissä oli hurjan hauskaa. Molempien juhlat olivat todella onnistuneet ja kauniit. / Häiden jälkeen lähdettiin poikaystävän kanssa kesälomamatkalle Wieniin. Saimme nauttia kolmenkymmenen asteen helteistä ja upeista näköaloista. Vierailimme kuvassakin näkyvällä Schönbrunnin palatsilla, söimme sacheria ja uimme Tonavassa. / Tänäkin kesänä pelasin pesäpalloa Lahden suunnilla, sekä tein somehommia Tahkon Leideille. Somehomma oli siistiä, mutta valitettavasti joudun jättämään hommat yhteen kesään kun ei yksi nainen kaikkea ehdi. / Luovuttuani vuokra-asunnostani huomasin tilille jäävän jopa rahaa kuukauden päätteeksi ja aloin tutkia mitä sillä voisi tehdä. Löysin ratkaisun sijoittamisesta ja innostuin tutkimaan aihetta oikein todenteolla. Sijoittaminen jatkuu edelleen, mutta uusia kirjoja ei ole tullut hetkeen luettuja. Olisiko kellään suositelle hyviä? / Vuosi huipentui jouluun, jota odotettin hartaasti. Kiireinen syksy sai todella kaipaamaan joulun rauhaa ja tunnelmaa. Rauha jäi haaveeksi kun tuli juostua sukulaisilla (omilla ja poikaystävän) mutta perinteiset Sims-lanit Sinin kanssa latasivat akkuja.

Uutta vuotta lähdemme juhlimaan Tallinnaan pienellä porukalla, joten palataan linjoille ensi vuonna jos siltä reissulta selvitään! Oikein mukavaa uuden vuoden juhlintaa itse kullekin!

FACEBOOK  /  BLOGLOVIN  /  BLOGIT.FI

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti