14.2.2019

Sinulle


Siis ihan mielettömän ihanaa ystävänpäivää sinulle Rakas Lukija! (yritä olla pistämättä mua roskapostifiltteriin tuon tittelin vuoksi)

Tulin näin ystävänpäivänä tuumineeksi ymmärräthän sinä miten tärkeä olet minulle? Kyllä juuri sinä siellä. Se että olet löytänyt tiesi tänne ja vielä luetkin tätä tekstiä on minulle todella suuri merkitys. Luultavasti ilman sinua en edes kirjoittaisi tätä blogia. Kirjoittaisin johonkin pöytälaatikkoon noloja novelleja ja runoja, miettien jatkuvasti sitä voisiko niitä ikinä näyttää kellekään. 

Olen kirjoittanut tätä blogia nyt seitsemän vuoden ajan. Blogi on vaihtanut kerran nimeä, muutaman kerran osoitetta ja välillä olen ottanut pidempiä taukoja kirjoittamisessani. Jokaisen tauon jälkeen olen kumminkin tuntenut tarvetta palata takaisin palstani pariin, sillä olen tuntenut jonkun sitä kaipaavan. Kenties sinun. Taatusti minun.

Mun blogini ei koskaan ole ollut megasuosittu, eikä se ole mun tavoitteenikaan. Mun lukijat ovat mulle läheisiä, tavalla tai toisella, useimmat sellaisia joiden kanssa käyn kahvilla. Jos sinä et ole koskaan käynyt kanssani kahvilla, ilmoita toki olemassa olostasi niin järjestetään jotain. Musta on ihan parasta että siellä ruudun takana on tuttuja ihmisiä ja oikeita ystäviä.

Olen suunnattoman kiitollinen siitä että saan postaus ideoita sieltä ruudun toiselta puolelta ja että tekstieni lukemisen lisäksi saatat vielä tykätä mun teksteistä FB:ssä ja satunnaisesti jättää kommentejakin. Olet ihan paras. En voi kiittää sinua tarpeeksi.

Mulle ystävänpäivä on aina ollut iso juttu. Oon sellanen hömppäilijä. Tahdon muistaa kaikkia ystäviäni ja pukea jotain ystävänpäiväisää (tänään mulla on rinnassa pieni, välkkyvä, punainen muovisydän vaikka muuten vaatteet onkin mustat). Useimmiten ystävänpäivän iltaan kuuluu romanttinen elokuva (missä muuten on romantiikkaelokuvat elokuvateattereista tänä vuonna??? Ei uutta 50 Shades of greytä meinaa sitä ettei tarjotakaan yhtään mitään?! WHAT), herkuttelua ja sohvalla köllöttelyä. Suunnittelin myös pienesti työpaikalle semmosia halisydämiä kuin kouluissa oli, mutta se jäi suunnitelman tasolle. Heitin vaan infonäyttöön kasan sydämiä ja ystävänpäivän toivotukset. 

Mä toivon että sulla siellä on kiva ystävänpäivä. Joidenkin mielestä se on ihan turha ystävänpäivä. Jos sä olet niitä, niin toivon että huomaisit että kaikki jutut jotka nostaa päivän arjen yläpuolelle on oikeastaan juhlan arvoisia. Jos sua masentaa ystävänpäivän lällyys, niin toivon että löydät sentään purkillisen jäätelöä alennusmyynnistä. Ja jos olet näitä meikäläisiä niin toivottavasti sun ystävänpäivä on yhtä vaaleanpunainen kuin unelmissasi.

Iso hali täältä sinulle rakas! Toivottavasti ollaan BFF.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti