17.10.2019

7 x iloni aiheita


1. I LOVE ME
Huomenna karataan työkaverin kanssa pikkuisen aiemmin viikonlopun viettoon ja lähdetään Helsinkiin käymään I love me -messuilla. Itse en ole käynyt aiemmin kuin Habitare ja MP -messuilla joten odotan näitä messuja innolla, jos näistä oikeasti tarttuisi jotain mukaankin. Varsinkin kun huomenna sattuu olemaan myös palkkapäivä.

2. ARABIAN KIELI
Aloin jonkin aikaa sitten opetella Duolingo-sovelluksella arabian kieltä. Nyt vihdoin ymmärrän mitä Eat, pray, love -elokuvan päähenkilö tarkoitti sillä kun hän sanoi jokaisen italiankielen sanan olevan kuin pieni suklaakonvehti. Olen ihan hirvittävän innoissani siitä että olen oppinut aakkoset ja osaan lukea noita koukeroita. Toistaiseksi olen oppinut vain todella hyödyllisiä sanapareja kuten "avokätinen aviomies", mutta onneksi minulla on vielä kuukausi aikaa ennen kuin...

3. MAROKKO
Jätimme kesälomastamme viikon piristykseksi alkutalveen ja marraskuun puolivälissä lähdemme Janin kanssa viikoksi Marokon Marrakechiin. Odotan matkaa innolla ja ihan snadilla kauhulla; onhan kyseessä eksoottisin maa jossa olen kuunaan käynyt. Luvassa pitäisi olla kulttuurishokki, paljon hajuja ja melua, paljon kauniita puutarhoja ja kameliratsastusta. Toivottavasti myös hyvää ruokaa, eikä hepatiittiä.

4. TALOT
Ainahan minä olen ahkeraan pitänyt silmällä Oikotietä ja Etuovea sen toivossa että löydän makeita taloja, joita rakentaa simssissä. Nyt asp-tilini pullistuessa olen alkanut katsoa omakotitaloja uusin silmin. Omakotitalo on aina ollut suurimpia haaveitani, tai ylipäätään jonkin asumuksen omistaminen niin että voisi maalata seinät sen värisiksi kuin tahtoo, hankkia kirkkaan keltaisen eteisen ja porata tauluille koukkuja vaikka koko seinän täyteen jos mielii. Todella innostavaa että se voi olla mahdollista jo ihan pian.

5. TELKKARI 
Tällä hetkellä telkussa on kaikkea niin mielenkiintoista. Seuraan aktiivisesti Ensitreffit alttarilla, Suomen suurin pudottaja ja Vain elämää. Vähän toisella silmällä tulee katsottua Janin seuraamaa Australian Masterchefiä ja tietysti sydäntä lämmittää myös Netflixiin ilmestynyt Archerin 10-kausi. Nämä siis joka-aamuisen Ylen aamutv:n lisäksi.

6. LAHJAT PLAKKARISSA
Mulla on tuossa marraskuussa semmonen kiva rypäs kuin isänpäivä, Viivin synttärit ja Janin synttärit ja nyt ekaa kertaa mulla on jo kaikille lahjat plakkarissa ajoissa lokakuun puolella. Olen myös hankkinut joitain joululahjoja jo valmiiksi. Tunnen oloni ihan supersuorittajaksi (hetkellisesti; pääosin olen edelleen riittämätön). 

7. SYKSY
Olen niin fiiliksissä syksystä. Viikonloppuna ollaan menossa mökille haravoimaan ja on niin ihana laittaa kotipihaan valoja puihin. Odotan lautapeli-iltoja ja kynttilöiden polttelua. On myös ihanaa päästä käyttämään neuleita ja kaulaliinoja. Plussaa on myös se ettei lenkillä hikoile niin helpolla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti